VRIENDEN VAN BLUESROUTE HELMOND

Word jij Vriend van Bluesroute Helmond!?

bluesroute_logo2017_rond_def

Steun Bluesroute Helmond als grootste regionale gratis bluesfestival met een kleine gift! Maak het verschil! Keep the blues alive!

Word nu Vriend van Bluesroute Helmond! Wie zijn jou dan o.a. erkentelijk? Nou, heel veel mensen!

Denk aan de organiserende stichting en haar vrijwilligers, de vele optredende bands en artiesten, vele duizenden dankbare bezoekers, ‘The Blues’, de liefhebber, de bierbrouwer, de winkelier, de hotelier, de horecalocaties, de deelnemende podia, de partners, de stad Helmond, de provincie Brabant, Nederland, …De wereld heeft een evenement als Bluesroute Helmond nodig om de Blues, de live-muziek in stand te houden!

Het is ook goed denkbaar dat u het ongelooflijk vindt dat Bluesroute Helmond gratis aangeboden wordt. U zou een Vriend van Bluesroute kunnen worden als soort van een verkapte ticket.

Word nu vriend van ons prachtige festival en maak het daarmee mede mogelijk!

Hieronder vind u uitleg van dit unieke programma:

Eenmalige bijdrage van €50,00 per jaar.

Wat krijg je ervoor terug?

– Een origineel T-shirt Bluesroute Helmond van de editie van dit jaar

– 8 consumptiemunten alleen geldig in betreffende jaar en op deelnemende locaties

– Bluesroute-button en Bluesroute-sticker

– 2 Flesjes Bluesroute Helmond-Blues Bok

– gratis toegang tot Bluesroute-Plus-concert in Cacaofabriek op 27 oktober

– Uitnodiging voor de ‘after’ borrel van de organisatie van Bluesroute Helmond, inclusief enkele drankjes.

– Poster/ programma boekje van betreffend jaar tijdig overhandigd of toegestuurd.

– Eervolle vermelding op onze ‘Wall of Blues Friends’ op www.bluesroutehelmond.nl met daarbij het jaartal sinds wanneer u een Vriend van de Bluesroute bent geworden.

– Niet te vergeten: onze welgemeende en eeuwige dank voor het vriend willen zijn van ons mooie evenement Bluesroute Helmond

Wat moet ik doen:

Ga naar www.universe.com, selecteer ‘zoek tickets’ en vul beantwoord dezelfde vragen als hieronder. U kunt vervolgens direct betalen.

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden, u ontvangt daarna een email met de nodige informatie van ons. U maakt €50,00 (of € 60,50 indien u een factuur van uw bijdrage wenst) over aan de organiserende stichting en u doet al mee voor een compleet jaar! U kunt uw bijdrage overmaken naar NL27RABO0140587780 ten name van Stichting Cultuur in Helmond onder vermelding van Vrienden van de Bluesroute, aangevuld met uw voor- en achternaam.

In beide gevallen ontvangt Bluesroute uw bijdrage en uw gegevens en ontvangt u tijdig het bovenstaande pakket.