OVERNACHTEN?

Golden Tulip Hotel West-Ende is gelegen in het centrum van Helmond te midden van alle Bluesroute-locaties. Het hotel heeft een groot terras, een restaurant en een bar. Er is gratis wifi beschikbaar in het hele hotel.

Bluesroute Helmond heeft een 3-daags programma samengesteld door het gehele centrum van Helmond. We roepen onze bezoekers op om er een weekend Helmond van te maken.

Fletcher Wellness-Hotel Helmond biedt je sfeer, rust en luxe faciliteiten voor het hele gezin. Tegen betaling vertoeven in de fitness, heerlijk ontspannen in BLUE Wellnessresort Helmond of gezellig bowlen: het kan allemaal. Tevens kan je genieten van culinaire hoogstandjes bij Restaurant Grill Factory op Suyt.

Op vakantie in eigen land? Ontdek de Brabantse gezelligheid vanuit Hotel Restaurant St. Lambert. Gelegen in hartje Helmond, aan de voet van de St. Lambertuskerk, is dit hotel de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen vakantie.

Camperplaats Beatrixlaan

Op een rustige plek op loopafstand van het centrum van Helmond zijn camperstandplaatsen gerealiseerd. Nabij winkels, musea, uitgaanscentrum, het kanaal en kasteel van Helmond.
Mooie uitvalbasis voor fiets- en wandelroutes in de Peel.
Het parkeertarief (3,50 per dag). Overnachten is gratis, maar overdag geldt het dag/uurtarief. Betalen met pinpas bij de parkeermeter voor een dagkaart van 9.00-22.00 uur.