VRIEND VAN BLUESROUTE

Word jij Vriend van Bluesroute Helmond!?

Steun het grootste regionale gratis bluesfestival, Bluesroute Helmond, met een donatie en maak een impact!

Maak het verschil! Keep the blues alive!

Laten we samen de blues levend houden. Sluit je aan als Vriend van Bluesroute Helmond en ervaar wie jouw steun allemaal erkent. Dit omvat de toegewijde organisatie en haar vrijwilligers, de diverse bands en artiesten die optreden, duizenden dankbare bezoekers, de liefhebbers van bluesmuziek, bierbrouwers, winkeliers, hoteliers, horecagelegenheden, podia, partners, de stad Helmond, de provincie Brabant, Nederland, en zelfs daarbuiten. De wereld heeft evenementen zoals Bluesroute Helmond nodig om de blues en live muziek te koesteren. Keep the Blues Alive!

Het is begrijpelijk als je je verbaast over het feit dat Bluesroute Helmond gratis toegankelijk is. Overweeg om een Vriend van Bluesroute te worden, een soort symbolisch ’toegangsbewijs’. Word nu een supporter van ons prachtige festival en draag zo bij aan het succes ervan!

Hieronder volgt een uitleg van ons unieke Vriendenprogramma:

Voor een eenmalige bijdrage van €50,00 voor het lopende kalenderjaar ontvang je een te gekke goodiebag!

Wat je zoal kunt verwachten:

  • Een exclusief T-shirt van Bluesroute Helmond van dit jaar met een compleet nieuw design! (of een pet of een ander item).
  • Enkele consumptiebonnen, enkel geldig in het lopende jaar en bij deelnemende locaties.
  • De heerlijke nieuwe Bluesbock, gebrouwen door Brouwerij Het Veem.
  • Een poster/programmaboekje voor het lopende jaar.
  • Een eervolle vermelding op onze ‘Wall of Blues Friends’ op www.bluesroutehelmond.nl
  • En niet te vergeten: onze oprechte en eeuwige dank voor het zijn van een supporter van het prachtige evenement Bluesroute Helmond.

Wat moet ik doen:
Via de knop kun je je opgeven als Vriend van Bluesroute Helmond! Vul aan het einde alle vragen in en haal tijdens het festival jou goodiebag op bij de merchandise / infostand!