ROLLING BEAT MACHINE

Kruising Veestraat / Markt, bij Il Borgo
Zondag 29 oktober 2023 van 13:30 – 16:45

Rolling Beat Machine is echt uniek. Als enige band op aarde treden zij op met zo’n speciale, magische machine. Het is een soort antieke STEAMPUNK-MUZICOPTER waar alle benodigdheden voor een professionele live-act in zijn ondergebracht. 

Deze machine wordt aangestuurd door 5 fantastische muzikanten, die samen met dit apparaat een ongekend mooie sound produceren. Ze spelen vrij, en alles wat er om ze heen gebeurd kan worden meegenomen in de show. Qua muzikale stijlen mag gedacht worden aan o.a.: Sunny Humpska, Spring ’n Blues en Soul Swingin’ Funk

De nieuwe Rolling Beat Machine, is behalve met een compleet drumstel ook nog uitgerust met een antiek maar toch totaal vernieuwend geluidssysteem. Dit systeem bestaat uit 5 koperen toeters, die op verschillende hoogte en verschillende snelheid ronddraaien. Hierdoor weet je niet wat je hoort. De toeters kunnen zelfs tot 5 meter hoogte worden gebracht door simpel aan het stuurwiel te draaien!

Dit oogstrelende geheel is vanzelfsprekend ook nog eens volledig mobiel. Rolling Beat Machine kan in combinatie met zijn geweldige muzikanten op elke locatie zijn originele vintage sound ten gehore brengen. De machine wordt in delen naar de gewenste plek gerold, in – no time – in elkaar gezet, de instrumenten worden ingeplugd nadat er slechts één stekker in het stopcontact is gestoken en er wordt direct een groot feest gemaakt.