BRAD “GUITAR” WILSON (USA)

Logistic Force Harbour Stage: Café Franske
Havenweg 4, 5701 RS, Helmond
Vrijdag 27 oktober 2023 van 21:00 – 23:15

Wilson, een internationale gitarist/zanger/songwriter, behaalde in juli 2022 het nummer 1 USA Blues Rock-album. De eerste single, ‘Tales Of Brave Ulysses’, stond ook op nummer 1. Dit wereldwijde succesalbum, Brad ‘Guitar’ Wilson, had vier extra nummers die eveneens in de top 20 van bluesrocknummers belandden, en stond daarmee in de Top 20 van meest gedraaide radioalbums in Groot-Brittannië en Australië.

Wilson heeft talloze keren getourd met de legendarische band Chicago. Hij staat bekend als een moderne, knappe gitarist die als beste de zaal kan vermaken. Wilson wordt door zijn publiek meer gezien dan alleen als een getalenteerde en charismatische gitarist, maar hij is ook een opwindende entertainer. Zijn optredens hebben hem tot een opvallende hit gemaakt op talloze shows. Wilsons liveshow wordt met pit en klasse gepresenteerd.

Hij was al een hitmaker met vijf albums op de wereldwijde radio en scoorde zijn eerste nummer 1-filmnummer in de VS met het nummer ‘Teaser’ uit de film van John Carpenter, Vampires, een samenwerking met producers, The Robb Brothers.