FIREHOUSE MAMA

Logistic Force Harbour Stage: Café Franske
Havenweg 4, 5701 RS, Helmond
Zondag 29 oktober 2023 van 19:00 – 21:00

Firehouse Mama, een blues, rock & roots band met jaren ervaring in het Nederlandse blues circuit! 

Eigen nummers, covers, al dan niet met onze eigen twist, en af en toe een uitstap naar een ander muziekstijl. Old skool blues en nieuwe(re) blues, voor jong en oud, het komt allemaal voorbij! 

Firehouse Mama heeft alle ingrediënten in huis: een dijk van een zangeres, een geweldige toetsenist (Hammond en piano), een fantastische gitarist en een ritmesectie zo strak als dubbele knoop. Ze spelen niet alleen de nummers, ze nemen het publiek mee op een muzikale reis; het is geen bandje kijken, het is een optreden ervaren. 

Van kroegen tot theaters tot festivals, niks is te klein of te groot. Firehouse Mama is gewoon een lekkere, stevige, vette blues, rock & roots band met als basis een veelzijdig, strak en ietwat eigenwijs repertoire. De voorkeur gaat uit naar sterke, mooie songs. Niet per definitie heel herkenbaar en veel gecoverd repertoire, maar er zitten zeer zeker heel herkenbare nummers bij. In een Firehouse Mama jasje, dat wel. Denk aan covers van Walter Trout, Joe Bonamassa, Rory Gallagher, Harry Muskee, Flavium, Beth Hart, Daniëlle Nicole, Sari Schorr, Oberg, Susan Tedeschi.