ONE HORSE BAND (IT)

Stone Road Stage: Barkeet
Steenweg 18, 5707 CG Helmond
Zondag 29 oktober 2023 van 16:00 – 18:00

Iemand zegt dat hij half beest en half mens is, zoon van een daverende crash tussen lysergische hallucinaties en brute realiteit, een psychorace met een tragisch einde. 

De waarheid is… One Horse Band is toevallig de luidste eenmansband ter wereld, die op de rand van de menselijke afgrond staat met zijn unieke mix van alternatieve rock, postpunkwoede en rauwe bluesherinneringen. Deze Milanees heeft tot nu toe twee albums uitgebracht (Let’s Gallop! In 2017 en Keep On Dancing in 2019) en staat op het punt zijn derde LP uit te brengen via Go Down Records in april 2023. 

One Horse Band heeft honderden shows gespeeld, het podium gedeeld met Jack Broadbent, Bob Log III, Flamin Groovies en deel genomen aan iconische festivals zoals Printemps des Comédiens in Montpellier, Trashylvania in Praag en Festival Beat in Salsomaggiore. 

Door de jaren heen heeft One Horse Band voortdurend elke barrière in de eenmansband-niche overschreden, clichés vernietigd en trots de wildernis van dieren en de broosheid van de menselijke natuur belichaamd.