PLATENBEURS + FAIRTRADE & GLOBAL GOALS MARKT

Platenbeurs:
Op zondag 29 oktober organiseert Robbie’s Records weer een gezellige platen- en cd-beurs op de Helmondse Markt. Deelnemers uit het hele land bieden lp’s, cd’s en andere muziekspullekes te koop aan. Ook dit keer valt de platenbeurs weer samen met Bluesroute Helmond, zodat er gegarandeerd veel gitaarwerk te koop zal zijn. Kom gezellig door de platenbakken snuffelen – uitrusten kan in Lokaal 42, Muziekcafé Helmond, Zien Eten & Drinken, Café Deftige Aap of een van die andere toffe tenten die Helmond rijk is. De platenbeurs opent om 11:00u.

Fairtrade & Global Goals Markt:
1x per jaar (op de laatste zondag van oktober) wordt in Helmond een FairTrade & Global Goals markt (FTGG) georganiseerd.

Een ontmoetingsplaats voor kleine goede doelen, organisaties, particuliere initiatieven, ondernemers en belangstellenden die bijdragen aan een betere wereld.

De FairTrade & Global Goals Markt valt samen met de start van de FairTrade week in het najaar. Dankzij deze markt zijn er al diverse samenwerkingen ontstaan tussen verschillende organisaties en zijn er nieuwe contacten gelegd. De markt draagt bij aan de mondiale bewustwording van de inwoners van Helmond en omgeving en (nieuwe) duurzame initiatieven.

Op 29 oktober 2023 organiseren we weer een markt in het centrum van Helmond. Tegelijkertijd is er een Platenmarkt én is er muzikale omlijsting van de Bluesroute. Genoeg gezelligheid in de stad dus.